diumenge, 10 d’octubre del 2010

CAFETERIA EL GAT VIST .

C/ Santa Maria Nº 6 . TEL: 938052832


La cafeteria El Gat Vist , ha estat un petit negoci creat poc a poc per Tomàs Arcos i Josep Ametller.
Amb esforç , carinyo i molta il·lusió , hem treballat de valent , mirant sempre de superar-nos , en el resultat de la feina feta i el tracte amb els clients , que són la base principal per tal que el negoci funcioni i tingui futur.
El passat dia u de Novembre va fer cinc anys que barem inaugurar aquest projecte. I la veritat , és que n´estem contens i satisfets , però som conscients què res està fet i queda molt per fer amb l'ajuda i la complicitat de tots .
  • NOSTRE perquè sóm els primers interessats , es qüestió de seguir treballant i mirar d´anant-se superant i mantenir un servei acceptable , correcta i constant.
  • VOSTRE perquè formeu part d´aquest projecte , i teniu molt a dir , senzillament perquè sou una part molt important de EL GAT VIST , casa vostre i de tots els qui busquin un local de lleure , tranquil i que s´hi respiri un ambient de respecte i germanor.
  • GENT DE PAS O CASUAL perquè quan venen , no es trobin estranys , tot el contrari , són tractats com si fossin de casa , què és con és i toca.

Benvinguts a la cafeteria El Gat Vist.
Esperem que us i sentiu mol bé , i marxeu amb ganes de tornar amb els vostres amics per fer petar la xarrada i passar una estona agradable.
Hola a tothom , desitgem què passeu una bona estona , i ens anem veient més sovint. Dia a dia us oferim un tracte senzill però afable i cordial , esperant per part nostre que us hi trobeu com a casa.
El trobar-se bé en un lloc o no , és com un joc d´ombres , depèn de varis factors.Per part de El Gat Vist esperem saber combinar bé aquests factors per tal què donin resultats favorables i ens fagin sentir bé a tots.
L´ordre , la netedat i el bon gust , és tant important com necessari.
No hi ha res més gratificant , què fer les coses amb gust i carinyo;
Preludi de les coses ben fetes , això no vol dir que ho fagi sempre bé.

Un tracte personalitzat , apart de ser més agradable i aportar més caliu a tots per igual . Ens fa créixer a tots i ens enriqueix , ens fa sentir millor.
Quant et sens bé en un lloc , fins i tot l´esmorzar està més bo.
I et trobes relaxat , com toca i està bé.

Per cert Diana , ja ans en dit que et quedes a Barcelona per feina , sàpigues que o celebrem per tu i et desitgem lo millor .
Nosaltres et recordaren amb afecte i que sàpiga´s que sempre seràs ben vinguda , rep un petó....

Tot té la seva mesura , sols cal que tot es combini de forma natural.
El saber estar , el bon gust , un bon caliu senzill , casolà i a la vegada que t´hi sentis atès i un més , tant important com els altres ni mes ni menys.
Tots sóm diferents , però tots sóm importants i únics.
Penseu que si hi ha , EL GAT VIST us i trobeu bé no és més que gràcies a Vosaltres , a la vostra sana manera de ser , siguen fidels amb vosaltres mateixos i al vostre vot de confiança que ens demostreu dia a dia , moltes gràcies.
CAFETERIA " EL GAT VIST "
Tomas arcos i Josep ametller.
Us presentem la nostre tarja on hi trobareu la frase del Tomàs que forma part del nostre logo , el Gat , l´adreça i el telèfon.


I a l´in-rebes , teniu lo que cordialment anomenem la tarja de soci , que no és res més què un descompte pels nostres clients i per tothom que vingui a casa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Noi nomes per el esforç i per il·lusió que i deus posar , ja et mereixes ser Felicitat.
Gracies.

Anònim ha dit...

Mol Be si senyo.

paky ha dit...

SEGUIR EN ESA LINEA LO ESTAIS HACIENDO MUY BIEN. UN BESO. PAKY ARCOS.

Anònim ha dit...

Bona nit!!! Els nois del coca de trompo!!!! ;)